Wat is Brandlux?

Wat is Brandlux?

Hi allemaal!

 

Allereerst, Welkom op Brandlux!

Ik zal even beginnen met vertellen wie ik ben. Sanne, is mijn naam en ik ben mama van 3 hele lieve meisjes. Na het hebben van een ander bedrijf, wat inmiddels uitgegroeid is tot een enorm succes met personeel, miste ik de basis hoe ik ooit begonnen ben.

 

Van A tot Z volledig aanwezig zijn in je eigen bedrijf zonder iets uit handen te geven. Daarom kwam het idee om met de kennis en ervaring die ik tegenwoordig heb een nieuw bedrijf op te zetten waar ik zelf volledig achter sta en wat ook echt alleen uit mijn oogpunt opgezet is. 

 

Ik hoop hierdoor mijn creatieve geest weer de vrije loop te mogen laten en al mijn ideeën werkelijkheid te laten worden. 

 

Wat is Brandlux? Brandlux is een volledig nieuwe hippe webshop met betaalbare goodies. Op deze site kun je bijna alles personaliseren, volledig naar wens. Dat maakt dit ook echt een uniek concept. We werken met voorraden dus proberen alles zo snel mogelijk te verzenden.

 

Liefs, Sanne.

Reacties

  1. Ramona wiendels Ramona wiendels

    Lieve Sanne, ik wens je heel veel geluk en succes, met het nieuwe bedrijf. Je bent een topper. En dat heb je al 1x bewezen. En dat gaat je nu vast weer lukken. Ik ben mega trots op wat je allemaal al bereikt hebt en nog gaat bereiken. Heel veel succes en vooral plezier in je werk. Groetjes Ramona

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.